speakers,visa ditt intresse

Alla inlägg den 11 augusti 2008

Av speakers - 11 augusti 2008 18:22

En kille från FB har det inte lätt

För ca. 4 år sedan så hade jag en vän. Låt oss kalla honom Fredrik. Fredrik var lite av en lokalkändis eftersom han var så snål. Innan jag lärde känna honom så trodde jag historierna om honom var rykten men det visade sig att han var snålare och girigare än historierna beskrev honom som. Berättelsen nedan är helt sann och ej överdriven. Här kommer en av alla historier jag har lust att berätta.

Fredrik var ensam hemma och ville ha sällskap. Så han ringde sin käre vän Nostromo och frågade om han ville ta det lugnt lite hemma hos honom en kväll, käka lite grann, se på en rulle. Hans morsa var nämligen bortrest. Ja visst - sade Nostromo och tänkte ta att det skulle bli trevligt att se på någon rulle.

Jag gick hem till Fredrik och de började göra i ordning lite käk.

"Han är nog inte så snål som jag trodde den här killen" tänkte jag för mig själv, när han tog fram lite käk. Middagen blev ganska bra, pasta med falukorv. Det skulle bli trevligt att sätta sig ner i soffan och bara titta på nån film. Han hade visst vart och hyrt en rulle på lokala filmbutiken: Diehard  "Fan vad schysst... sa jag lite högt för mig själv". Fredrik såg ovanligt snäll ut, och jag tänkte att han måste mognat en smula, och att snåleritet försvunnit. Det var fösta gången jag såg filmen, så jag var rätt insatt. Fredrik hade sett filmen någon gång förut så han gick när det var som mest spännande till köket för att "fixa lite grejer" sade han.

Klockan slog 1 och jag ropade till Fredrik i köket att jag tänkte sticka eftersom jag skulle upp tidigt dagen därpå. Det hade varit en trevlig kväll och det skulle bli skönt att gå och sova.

Helt plötstligt ser jag Fredrik som kommer springades ut ur köket och skriker "vänta!". Han hade med sig en lapp, och jag kom att skratta ihjäl i trappuppgången.

Falukorv - 29 KR (8 bitar)
Pasta - 20 KR
Läsk: 21 KR
Die Hard: 45 KR
Övriga kostnader - 50 KR (El, diskmedel, vatten, arbetskostnad)


ARBETSKOSTNAD???? Hela 'kravbrevet' var helt jävla otroligt, men arbetskostnaden var nog droppen som fick bägaren att rinna över.

Någon gång när jag har mycket tid ska jag berätta mina hyss jag gjort mot Fredrik efter alla dessa snålerier.

Av speakers - 11 augusti 2008 15:54


1.Maharajah-Hästen som är hetast för min del nu.Hultman säger att det är det värsta han tränat och då har han ju haft en del kanoner uppstallat som Jaded,Jocose,From Above m.f.l


2.Commander Crowe-Snyggare häst får man leta efter. Pampig med ett underbart rörelsemönster. Commander Crowe har startat 22 gånger och vunnit varje gång.Hästen har snart tjänat 4 miljoner kronor.


3.Finders Keepers-Ja jag hade fel,hästen har inte imponerat på mej speciellt men Åke Svanstedt har gjort något med hästen,senast vann han Jubilemumspokalen. Finders Keepers är nu en stjärna med 6 miljoner på kontot.

Av speakers - 11 augusti 2008 05:12

Något som jag alltid tyckt är så FRUKTANSVÄRT tråkigt är bloggande av all dess slag.

Finns det verkligen inget annat man kan göra på sin fritid än att skriva "detta-händer-under-dagen-jag-har by the way-köpt-nya-byxor" ointressanta inlägg? Och finns det verkligen människor som bryr sej vad just du åt för kanelbulle i torsdags? Ja jag är troligtvis lika ointressant jag som person men det jag kan skylla på nu är att klockan är 05.19 och jag kan inte sova. Vad gör man?

Jag förväntar mej inget roligt såhär på morgonen så då kan jag lika gärna skapa en blogg.

Detta kommer bli med största säkerhet en random-blogg eftersom jag är en random tjej.

Men jag kommer då inte skriva vilket fotvårtsmedel jag använder och inte heller något om "vilken jävla bulle jag åt igår"

Hoppas du får nöje att läsa bloggen ändå.


Ja,jag vet att mitt användarnamn speakers är väll inte alltför rockigt men det är ett "namn" som hängt med mej i hela min internettid.


Och som Jokern skulle sagt : Why soo serious?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Min blogg ser ut som Tjernobyl och är lika underhållande som helgmålsrigningen en lördagmorgon.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards